اخبار

اسامی مقالات و نویسندگان برتر اولین همایش ملی حکمرانی منابع طبیعی و آینده‌پژوهی توسعه پایدار اعلام شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۸

اسامی مقالات برگزیده نخستین همایش ملی حکمرانی منابع طبیعی و آینده‌پژوهی توسعه پایدار که چهارشنبه، 26 اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار شد اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان, در این همایش همچنین از یاوران علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در رابطه با همایش، عوامل اجرایی همایش و برخی فعالان رسانه‌ای مرتبط با محیط زیست تجلیل شد.

اسامی مقالات برگزیده و نویسندگان آن‌ها در اولین همایش ملی حکمرانی منابع طبیعی و آینده پژوهی توسعه پایدار:

1_ فرضیات فریب دهنده و سیاست های گمراه کننده در حکمرانی منابع آب ؛ ارائه دهنده: پیام آموزگاری.

2_ ضرورت اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در راستای حکمرانی مطلوب منابع طبیعی؛ ارائه دهنده: احسان سهرابی.

3_ تهدید گسترده جنگل های بلوط در حوضه رویشی زاگرس؛ ارائه دهنده: اسداله حسینی چگنی.

4_ بررسی کیفیت آب رودخانه های استان لرستان در راستای حکمرانی مطلوب محیط زیست؛ ارائه دهنده: طاهر فتح الهی.

5_ حکمرانی خوب برای مدیریت منابع آب زیرزمینی در ایران؛ ارائه دهنده: مهدی رحیمیان.

6_ رابطه عرضه - تقاضا و جریان های مکانی خدمات بوم سازگان در مدیریت جنگل؛ ارائه دهنده: نسرین درویشی.

7_ نگاهی بر اصول ارزش‌گذاری اقتصادی آب در راستای حکمرانی هوشمندانه؛ ارائه دهنده: لیلا قاسمی.

8_ کاربرد فناوری واقعیت افزوده گوشی‌های هوشمند همراه در مطالعات علوم جنگل؛ ارائه دهنده: الهام کریم زاده جعفری.

همچنین به‌صورت ویژه از برخی فعالان رسانه در حوزه علوم محیط زیست (شهرام شرفی از روابط عمومی دانشگاه لرستان و آزیتا یوسفیان از خبرگزاری ایسنا ) تقدیر شد.

در پایان همایش از ۱۵ نفر از کمیته اجرایی دانشجویی همايش و ۹ نفر از کارکنان دانشکده منابع طبیعی توسط رئیس همایش و رئیس دانشکده منابع طبیعی تجلیل شد.

۱۴۰۳/۰۲/۲۸ - ۱۵:۲۶