اخبار

جمعی از دانشجویان گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از برخی مزارع بیمار، بازدید علمی کردند

۱۴۰۳/۰۲/۲۹

جمعی از دانشجویان رشته گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از برخی مزارع و باغ‌هایی در استان که توسط عوامل بیماری‌زا دچار آسیب شده‌اند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این برنامه آموزشی و علمی از باغات سیب، گلابی، گردو، هلو، گیلاس، زردآلو، بادام، آلو و مزارع گندم، جو، نخود، عدس، یونجه بازدید شد و دانشجویان از نزدیک علائم و خسارات بیماری‌هایی چون لکه غربالی درختان الو، زردآلو، بادام، بیماری لکه سیاه سیب و گلابی، بیماری شانکر باکتریایی درختان هسته دار، گموز درختان گردو، انتراکنوز گردو، بلایت باکتریایی گردو، پوسیدگی آرمیلاریایی بادام، مومیایی شدن بادام، ناتراسیا، فتیله نارنجی، زنگ گندم، اسکالد جو، سپتوریوز گندم، سیاهک جو، سیاهک برگی، برق زدگی نخود، پژمردگی فوزاریومی عدس بازدید شد و دانشجویان از نزدیک با بیماری‌های مختلف گیاهان آشنا شدند.

همچنین خسارات آفات گیاهی در باغات و مزارع بررسی شد.

در این بازدید دکتر کورش عزیزی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان به عنوان سرپرست بازدید علمی و دکتر حسین میرزایی، مدیر گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی حضور داشتند و توضیحاتی درباره این بیماری‌ها خطاب به دانشجویان و برخی کشاورزان و باغ‌داران، ارائه کردند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۹ - ۲۳:۳۶