اخبار

بازدید علمی دانشجویان علوم و مهندسی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از اداره کل هواشناسی لرستان و منطقه اشترانکوه

۱۴۰۳/۰۲/۳۰

بازدید علمی دانشجویان کارشناسی رشته علوم و مهندسی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از اداره کل هواشناسی استان لرستان و منطقه حفاظت شده اشترانکوه در روزهای 27 و 29 اردیبهشت‌ماه سال جاری به سرپرستی دکتر زهرا اسدالهی، عضو هیات علمی گروه علوم ومهندسی محیط زیست رقم خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید دانشجویان از نزدیک با نحوه کار هر یک از ادوات هواشناسی آشنا شدند و به پرسش‌های دانشجویان در ارتباط با عوامل مؤثر بر تنوع اقلیمی ایران، بارورسازی ابرها و اثرات محیط زیستی آن توسط کارشناسان اداره کل هواشناسی استان پاسخ داده شد.

همچنین بازدید دانشجویان علوم و مهندسی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از منطقه حفاظت شده اشترانکوه با همکاری اداره کل محیط زیست استان لرستان برگزار شد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دکتر علی حقی‌زاده است.

گسترش ارتباط این دانشکده با دستگاه‌های اجرایی استان و افزایش بازدیدهای علمی دانشجویی از اولویت‌های تیم مدیریتی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - ۰۸:۰۳